Limousine i Stockholm

Limousine i Stockholm

Limogroup Sweden

Hos oss på Limogroup Sweden så kan du förvänta dig det bästa inom limousiner i Stockholm. Här hittar du dem senaste modellerna av fordon, skräddarsydda lösningar utefter dina behov och en service med en känsla av lyx och exklusivitet som du inte hittar någon annanstans. Oavsett vad du skulle behöva hjälp med inom transport så finns vi här för att tillgodose er och ge er en oförglömlig resa. Välkommen!

Inga önskemål eller förfrågningar är för stora eller för små för oss. Vi stoltserar med att vara ett otroligt lyhört och flexibelt företag som alltid sätter våra kunder främst. All personal involverad i vår verksamhet har blivit noggrant utvalda i enlighet med den här typen av kärnfilosofi. Detta inkluderar våra chaufförer, kundtjänstspecialister och allting däremellan.

Vi erbjuder alla möjliga tjänster som man kan tänka sig att ett transportföretag har att erbjuda, samt mycket mer. Vår vision är att bygga upp långvarande relationer med våra klienter, för att göra detta så är det väldigt viktigt för oss att vi ska kunna erbjuda omfattande helhetslösningar.

Boka eller hyr en limousine i Stockholm

Ifall du går i tankar på att hyra eller boka en exklusiv limousine i Stockholm så tveka inte på att höra av dig till oss. Vi erbjuder ett smidigt nätbokningssystem som tillsammans med vår korta handläggningstid tillåter oss att ta in bokningar bara en dag i förväg. Det går givetvis även bra att ta direkt kontakt med oss via e-post eller telefon för att få personlig hjälp.

Vi kan hjälpa dig med större evenemang så som fester eller andra tillställningar. Låt vår personal sköta all huvudvärk som kommer med transport och logistik så att du kan fokusera på att njuta av ditt speciella tillfälle. Vi har fordon för att transportera upp till 70 personer på en och samma gång, med förfriskningar inkluderat vid önskemål. Här kan du läsa mer om våra fordon och i vilka ändamål vi använder dem för.

Som tidigare nämnt så kan vi även erbjuda stora, omfattande uppdrag så som långa affärsresor med flera stop. Precis som för evenemangsplaneringen så kan du räkna med att vi sköter all typ av logistik och planering som kan tänkas att inkluderas i såna här typer av uppdrag. Vår hängivna styrningscentral tillåter oss att bevaka varje moment av din resa med oss. Detta tillåter oss bland annat att alltid kunna anpassa oss efter eventuella flygförseningar eller vägarbeten.

Naturligtvis så hjälper vi dig gladeligen vid enklare uppdrag också. Detta kan vara saker så som flygplatstransfers, sightseeing-tours, taxi-tjänster eller varför inte bara ta en avslappnande åktur i någon av våra lyxiga limousiner? Här kan du läsa mer om våra tjänster. Som tidigare nämnt så är inga önskemål för stora eller för små, så tveka inte på att höra av dig till oss så är vi säkra på att vi kommer kunna hjälpa dig.

Pris för att hyra en limousine i Stockholm

Vi strävar alltid att kunna leverera konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvalitét. Eftersom att priserna för våra tjänster kan variera mycket mellan vad det är för typ av tjänst, i vilken utsträckning och vilka tider du behöver använda dig av våra tjänster så kan vi inte utgå med några prisuppgifter förens vi har fått en tydligare bild på hur vi kan hjälpa dig. Ifall du använder dig av vårt nätbokningssystem så återkommer vi så snart vi bara kan med en offert. Du är även välkommen att ringa eller maila till oss för att få en snabb prisbild.

Det går även utmärkt att boka våra tjänster på ett timpris. Detta är en perfekt lösning för dig som inte är säker på hur länge du kommer behöva använda dig av våra tjänster.

Timpriset blir uträknat på faktorer som inkluderar men är inte begränsat till; typ av fordon, chaufför, utsträckning, tid på dygnet, med mera.

Samtliga av våra chaufförer pratar flytande svenska och engelska. Gör gärna en notering i er bokning eller ta kontakt med oss ifall ni är i behov av en chaufför med ytterligare språkkunskaper. Alla våra chaufförer är även utbildade inom avancerad bilkörning. Vid behov så har vi även möjlighet att tillhandahålla chaufförer med livvaktsutbildning.

 

Lyxig limousineservice i Stockholm

Vårt mål är att erbjuda service av högsta klassen med de bästa bilarna till konkurrenskraftiga priser. Vi kan därför självsäkert utmärka oss själva när vi säger att vi erbjuder den bästa, exklusivaste och lyxigaste limousineservicen i Stockholm. Du kan räkna med att vi alltid uppför oss professionellt och diskret. Samtlig personal har skrivit under ett sekretessavtal för att du ska kunna känna dig trygg med att inga uppgifter om dig eller dina resor någonsin kommer användas av en tredje-part. Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder.

Vi erbjuder dig en tjänst som genomsyrar professionalism, elegans och klass. Tveka inte på att ta kontakt med oss för att få en upplevelse du inte glömmer på kort.

Ifall du har några frågor eller funderingar så tveka då inte på att höra av dig till oss. Du når oss via e-post eller telefon, du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på den här sidan.

We are not a car company with chauffeurs, we are a chauffeur company with cars.

Welcome to the next level in life and travel!

 

Boka Din Resa Nu