Limousine i Göteborg

Limousine i Göteborg

Limogroup Sweden

Välkommen till oss på Limogroup Sweden! Hos oss kan du komma att förvänta dig det bästa inom limousiner i Göteborg. Vi stoltserar med att leverera en tjänst åtföljandes av det senaste modellerna av fordon och skräddarsydda lösningar. Vi är självsäkra på att vi har vad du letar efter när det kommer till transport.

Vi är mycket mer än bara ett enkelt, trångsynt transportföretag. Vi går alltid den extra milen för våra kunder, och vi har både medel och erfarenheten för att hjälpa er med alla tänkbara kringliggande uppgifter likväl. Vårt mål är att bygga långvarande och betydelsefulla relationer med våra klienter och därför är det essentiellt för oss att kunna leverera omfattande helhetslösningar. Hos oss så är inga förfrågningar eller funderingar varken för stora eller för små. Vi har enda sedan vår begynnelse fokuserat på att vara ett väldigt lyhört och flexibelt företag. Vi sätter oss själva till den högsta tänkbara standarden för att alltid uppfölja dem här kärnmålen inom vår verksamhet.

Limousine i Göteborg med Fullservice

Tveka inte på att kontakta oss om du är i behov av att boka eller hyra en limousine i Göteborg. Du har helt kommit till helt rätt plats ifall du är ute efter en minnesvärd åktur i en av våra lyxiga fordon. Ifall du vill ha personlig assistans med att boka våra tjänster så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon, våra medarbetare ser till att vägleda dig genom hela processen och får dig att känna dig välkommen. Vi erbjuder också ett smidigt sätt webbokningssystem rakt här på hemsidan. Efter bara några minuter och ett par enkla steg så kan du boka din åktur hos oss bara en dag i förväg tack vare våra korta och flexibla handläggningstider.

Vi är så mycket mer än ett transportföretag. Vi har erfarenheten som krävs för att hjälpa dig med flertals kringliggande uppgifter så som organisering, logistik och planering. Vi tar oss gladeligen åt ert uppdrag, oavsett invecklat eller svårt det än verkar vara. Event och liknande tillställningar är ett exempel på någonting vi gärna hjälper till med. Vi har fordon som kan transportera upp till 70 personer på en och samma gång, med möjlighet till att beställa förfriskningar inför åkturen. Du kan läsa mer om fordonen som vi använder här på vår hemsida.

Ett annat exempel på en mer invecklad tjänst vi utför är långa och utvecklade affärsresor. Här kommer vår styrningscentral att noggrant planera din resa i förhand. Vi bevakar även din resa för att sen snabbt kunna anpassa oss ifall någonting oväntat skulle hända, såsom diverse förseningar, vägarbeten eller dylikt. Detta är för att säkra att din resa och upplevelse med oss är så bra den bara kunde vara.

Vi tar naturligtvis på oss lättare uppdrag likaväl. Det här kan vara saker så som sightseeing-turer, flygplatstransfers, taxi-tjänster och allting däremellan. Du kan läsa mer om våra tjänster här på vår hemsida. Än en gång så vill vi påpeka att inga önskemål eller frågor är för små eller för stora för oss. Vi uppmuntrar dig starkt att ta kontakt med oss, för vi är självsäkra på att vi kan hjälpa dig.

Hyra limousine Göteborg pris

Förvandla din resa i Göteborg till en oförglömlig upplevelse med vår exklusiva limousinetjänst. Vi erbjuder olika klasser av limousiner som passar alla dina behov, vare sig det är för en speciell händelse eller en lyxig stadstur.

  • Business Class: Från 1000 kr – Idealisk för affärsresor eller en stilfull resa i Göteborgs centrum.
  • Business Van: Från 1200 kr – Perfekt för grupper som efterfrågar komfort och rymlighet under sin resa.
  • First Class: Från 1300 kr – Vår premiumklass för en överlägsen och lyxig upplevelse.

Våra limousiner är utrustade med toppmodern inredning och bekvämligheter för att säkerställa en exklusiv och komfortabel resa. Vare sig du ska till ett möte, flygplatsen, eller bara vill se Göteborgs sevärdheter, har vi den perfekta limousinen för dig.

Boka din limousine idag och upptäck Göteborg med stil och komfort!

 

Vi erbjuder även förare med livvaktsutbildning vid behov. Samtliga chaufförer talar flytande svenska och engelska, och vid behov så kan vi även anordna en chaufför med ytterligare språkkunskaper. Var vänlig att notera dessa saker när du bokar din tjänst.

Du kan även boka din tjänst för en timkostnad, istället för ett fastpris. Detta är väldigt smidigt för dig som kanske inte har vetskap i förväg om exakt i vilken utsträckning du kommer behöva använda dig av våra tjänster. Timpriset blir sen uträknat på exakt samma faktorer som fastpriset hade blivit beräknat på.

 

Lyxig limousineservice i Göteborg

Det som driver vår verksamhet är ambitionen att leverera den lyxigaste limousineservicen i Göteborg. Vi gör detta i samband med en extremt konkurrenskraftig prislapp, utan att uppoffra en gnutta av kvalité på vägen. Vi utför våra uppdrag med klass och anständighet, någonting som alla våra nuvarande och tidigare kunder har uppskattat. Du behöver inte heller oroa dig för din diskretion, alla våra medarbetare har skrivit under sekretessavtal för att vi ska kunna försäkra dig att inga uppgifter om dig själv eller dina resor någonsin hamnar hos en tredje part.

Vi går alltid den extra milen för våra kunders tillfredsställande och belåtenhet. Tveka in på att kontakta oss, vi garanterar dig en upplevelse du inte glömmer inom kort.

We are not a car company with chauffeurs, we are a chauffeur company with cars.

Welcome to the next level in life and travel!

 

Boka Limousine i Göteborg hos Limo Group

Vill du boka limousine i Göteborg så gör du det enkelt hos oss, Vi erbjuder dig möjligheten att boka online i vårt formulär. Du kan även boka din limousine genom att kontakta oss på telefon eller mail.

Du kan även kontakta oss för frågor kring din bokning eller specifika önskemål för din bokning med oss när du söker limousineservice i Göteborg.

Tel:+46 85229 39 80
email: info@limogroup.se

 

Boka Din Resa Nu