Privatchaufför i Malmö

Privatchaufför i Malmö

LIMOGROUP SWEDEN

Behöver du en privatchaufför i Malmö? Vi på Limogroup Sweden har precis det du behöver. Våra privatchaufförer utför sina uppdrag med topp-moderna fordon, skräddarsydda lösningar och en service i världsklass. Vi finns här för att tillgodose alla dina transportbehov och för att ge er en upplevelse som genomsyras av lyx och exklusivitet.

Våra privatchaufförer hjälper dig med så mycket mer än vanliga taxi-tjänster. Vår drivkraft på Limogroup Sweden härstammar från vår ambition att bygga betydelsefulla & långvarande relationer med våra kunder. Det är just därför det är grundläggande för oss att kunna erbjuda omfattande helhetslösningar till dig som kund hos oss. Samtliga av våra chaufförer har blivit noggrant utvalda i enlighet med dem här kärnpelarna inom vår verksamhet.

Vi erbjuder ett brett & flexibelt sortiment av tjänster. Följaktligen så vill vi uppmärksamma att inga frågor eller önskemål är varken för stora eller för små för oss. Tveka inte på att kontakta oss, vi är övertygade om att vi har medel för att kunna hjälpa dig.

Boka eller hyr en privatchaufför i Malmö

Ta det nästa steget inom transport idag, boka eller hyr en privatchaufför hos oss. Slipp att krångla med trångsynta taxi-tjänster eller obekväma kommunaltransporter, våra privatchaufförer i samband med våra lyxiga fordon ger dig den resa du förtjänar. Vi har ett snabbt och smidigt bokningssystem direkt här på vår hemsida. Efter ett par snabba steg och ett fåtal minuter av din tid så kan du boka en privatchaufför bara en dag i förväg hos oss. Ifall du istället vill ha mer personlig hjälp så är du givetvis välkommen att antingen ringa eller maila oss. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på den här sidan.

Malmö är en oerhört vacker & levande stad, med mycket att erbjuda. Vår privatchaufför kan ge dig en oförglömlig resa genom Malmö. Vi erbjuder sightseeing-turer i Malmö som visar dig allt som finns att se i en av våra exklusiva och diskreta fordon. Som tidigare nämnt så erbjuder vi ett väldigt brett sortiment av tjänster, detta är bara ett av mycket vi gör i vår dagliga verksamhet.

Vi utför också mycket mer avancerade och invecklade uppdrag likväl. Vi har mångårig erfarenhet i att sköta events och diverse tillställningar. Våra rutinerade medarbetare och chaufförer kommer att hantera all typ av logistik, planering och organisering så att du kan fokusera på att njuta av ditt speciella tillfälle. Vi har medel att transportera upp till 70 personer i ett och samma fordon, med mat & dryck tillgängligt vid din förfrågan. Du kan läsa mer om de fordon vi använder i vår dagliga verksamhet på dess respektive sida.

Ett annat exempel på ett svårare uppdrag vi gladeligen tar oss an är långa affärsresor. Vår privatchaufför kommer att ackompanjera dig i din resa och även sköta alla kringliggande uppgifter. Vi bevakar din resa och ser till att justera & anpassa oss vid diverse komplikationer så som förseningar, vägarbeten och dylikt. Detta är för att du ska kunna vara där du behöver vara, när du behöver vara där.

Pris för att hyra en privatchaufför i Malmö

Vår vision har enda sedan vår begynnelse varit att erbjuda en tjänst med dem bästa chaufförerna, de senaste fordonen tillhörande en extremt konkurrenskraftig prisbild. Vi kan dessvärre inte uppge några siffror innan vi har fått en inblick i hur exakt vi kan stå till tjänst. Vi uppmanar dig att kontakta vår kundtjänst så kan dem snabbt ge dig en uppfattning gällande priset. Ifall du istället har bokat din tjänst genom vårt bokningssystem så återkommer vi istället så snabbt som möjligt med en offert.

Alla våra medarbetare talar flytande engelska och svenska. Alla chaufförer har mångårig erfarenhet och ett utmärkt lokalsinne och vetskap om lokala landmärken, samt en utbildning och certifiering inom avancerad körning. Vid din förfrågan så kan vi anordna en chaufför med ytterligare språkkunskaper och även livvaktsutbildning. Var vänlig att notera detta vid bokningstillfället ifall detta är aktuellt.

Det går även utmärkt att boka våra tjänster för ett timpris istället för ett fastpris. Detta är en perfekt lösning för dig som kanske inte är säker i förhand på vilken utsträckning du kommer behöva hjälp. Timpriset är uträknat på exakt samma faktorer och variabler som används för att räkna ut våra fastpriser.

Lyxig privatchaufför i Malmö

Ta det nästa steget inom transport och anlita en privatchaufför hos oss idag. Du har kommit helt rätt ifall du letar efter en flexibel tjänst som alltid håller sig professionell och diskret. Vanliga trångsynta taxi-tjänster eller kommunaltransport kan inte jämföras mot den komfort och lyx vi erbjuder. Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder och erbjuder dig de lyxigaste privatchaufförerna i Malmö.

Vi tar din diskretion på högsta allvar. Du kan vila säkert när vi säger att dina uppgifter om dina resor eller din privatinformation någonsin kommer att utges till en tredje part. För att försäkra dig om detta så har samtliga av våra medarbetare skrivit under ett sekretessavtal.

Tveka inte på att kontakta oss, vi garanterar dig en exklusiv upplevelse som genomsyrar klass, elegans och lyx. Vi ser fram emot att få höra från just dig!

We are not a car company with chauffeurs, we are a chauffeur company with cars.

Welcome to the next level in life and travel!

 

Boka Din Resa Nu