Våra limousintjänster

 

Här kan du läsa mer om diverse tjänster som vi erbjuder inom vår verksamhet. Vi erbjuder dig det bästa inom limousinservice med tillmötesgående och professionella chaufförer.

Var vänlig och notera att detta är även ett bara litet smakprov på allting vi erbjuder våra kunder. Ifall du inte hittar någonting som passar just dina behov, tveka då inte på att kontakta oss. Vi stoltserar med att vara väldigt flexibla och vi är övertygade om att vi kommer kunna hitta en perfekt lösning för dig, oavsett behov.

Vi på Limogroup Sweden opererar främst i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi har däremot ett nätverk av pålitliga branschkollegor som kan hjälpa dig ifall det råkar vara så att vi inte kan tillgodose er. Ta kontakt med oss för att få lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig!

Limousine | Stockholm, Göteborg och Malmö

OAVSETT OM DU ÅKER SJÄLV ELLER VILL BJUDA NÅGON ANNAN.

Vi vill ge er en njutbar och smidig resa och hjälper er att hitta den bästa lösningen för era behov. Ni anländer alltid med klass och stil.

 

UPPTÄCK LIMOGROUP

Flygplats & Hamn

 

Vi inser vikten av att bli bemött på ett vänligt sätt, oavsett ifall du återkommer till vårt vackra land eller ifall det är din första vistelse. Vi erbjuder dig ett professionellt bemötande ögonblicket du anländer i Sverige. Våra chaufförer bemöter dig med en skylt med ditt namn på, du är även fri att ta kontakt med oss för att inkludera din företagslogga på skylten.

Vår trafikledning bevakar ditt flygplan med hjälp av flygradar, så att vi alltid är redo och väntar på dig när du väl anländer. Vi har även ett nära samarbete med diverse VIP-tjänster och privatflygoperationer på samtliga flygplatser inom våra verksamhetsområden. Du kan vila lugnt med att vi kan tillhandahålla alla dina transportbehov. Detta gäller likväl flygtransport som det gör med fartyg.

 

Läs mer

Affärsresa

 

Vi på Limogroup Sweden har möjligt att tillhandahålla alla dina behov när det kommer till transport på din affärsresa! Vi förstår hur stressigt det kan vara att planera en lång affärsresa med många stopp. Med vår hjälp så är det inte svårare än att du berättar när och var du behöver anlända på en specifik plats. Våra chaufförer med dess utmärkta geografiska kunskap kommer att med hjälp av vår trafikledning planera allting däremellan, så att du kan sitta tillbaks och njuta av en lyxig och exklusiv service.

Samtliga av våra anställda har påskrivit ett sekretessavtal. Detta är för att vi håller din diskretion och anonymitet i högsta hänsyn. Ifall det skulle vara väsentligt för dig så erbjuder vi även chaufförer med livvaktsutbildning. Känn dig fri att ta kontakt med oss för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig!

 

Läs mer

Sightseeing

 

Ifall du vill unna dig en tur i vår vackra natur i Sverige så har du kommit helt rätt. Här erbjuder vi dig en sightseeing tour med en certifierad guide som hjälper dig att uppleva det Sverige har att erbjuda. Oavsett ifall det gäller Stockholms skärgård, västkusten, Skånes plana marker eller några av våra storstäders landmärken så kan vi erbjuda dig en tripp du sent kommer att glömma.

Vi är självklart flexibla med våra tjänster och därför så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss och informera oss ifall det är någonting särskilt du skulle vilja uppleva. Vi kan säkerställa dig att vi kan hitta en skräddarsydd lösning som passar just dig.

 

Lär mer

Cruising

 

Ifall du helt enkelt är ute efter en vanlig roadshow så har vi självklart medlen att tillgodose dig också. Ta då bara kontakt med oss och ge oss en generell uppfattning om var du vill ta dig någonstans och när så hjälper vi dig så snabbt som bara möjligt.

Om du är ute efter en mer specialiserad tjänst som du tror att vi skulle kunna stå till tjänst med, tveka då inte på att ta kontakt med oss! Vi stoltserar med att vara lyhörda och vi är självsäkra på att vi kommer kunna hjälpa dig med alla dina lyxiga transportbehov. Vi ser fram emot att få höra från just dig!

 

Lär mer