Våra fordon

 

Här hittar du mer information om dem fordon vi använder oss utav inom vår verksamhet. I enlighet med vår vision att kunna leverera den bästa och mest exklusiva limousinservicen i Sverige så kan du självklart förvänta dig samma sak från våra fordon. Vi uppdaterar och inskaffar kontinuerligt nya fordon för att kunna garantera att du har en så bekvämlig resa som möjligt.


Vi ger er en bekväm resa till er önskade destination. Er förare står redo till er förfogan. Föraren står redo innan angiven upphämtningstid, förarna ser till att du kommer fram smidigt och bekvämt. Förarna är engelsktalande och diskreta. Ni kan boka genom telefon, mail eller genom kundinlogg.


First Class

Det ser ut, känns och även är lyx. Våra First class-modeller är precis vad man behöver för att transportera sig i en lugn och harmonisk miljö. Du kan förvänta dig dem senaste teknologiska innovationerna i interiören på bilen, just för din bekvämlighet.

 1-3 passagerare
 Svarta lädersäten
 Wi-Fi ombord
 Sätesvärmare
 iPhone- och androidladdare
 Inbyggd TV

Läs mer

Business Class

 

En elegant bil som genomsyrar klass. Våra Business Class modeller är perfekt för dig som uppskattar diskretion. Bilen känns och presterar som inget annat.

 1-3 passagerare
 Svarta lädersäten
 Wi-Fi ombord
 iPhone- och androidladdare

Läs mer

Business Van

 

Den perfekta lösningen för dig som är i behov av lite mer utrymme utan att kompromissa om komforten och exklusiviteten. En förstklassig upplevelse med gott om utrymme i en lugn och behaglig miljö.

 1-7 passagerare
 Lädersäten
 Wi-Fi ombord
 iPhone- och androidladdare

Läs mer

Buss

 

Våra exklusiva och lyxiga bussar är perfekt för dig med ett stort sällskap. Vi hjälper er med era transporter och skräddarsyr lösningar efter ert önskemål. Vi kan även ordna diverse förfriskningar ombord efter önskemål.

 1-70 personer
 VIP-alternativ
 Skräddarsydd lösning

Vi stoltserar med att vara ett företag som är otroligt lyhörda och flexibla. Ifall du har några speciella önskemål eller frågor så är det inte svårare än att ta kontakt med oss. Ni hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan. Ser fram emot att få höra från just dig!

Läs mer