Limousine i Malmö

Limousine i Malmö

Limogroup Sweden

Välkommen till oss på Limogroup Sweden! Här stoltserar vi med att leverera det bästa inom limousiner i Malmö. Oavsett dina transportbehov så är vi självsäkra på att vi kan tillgodose dig. Vi utför våra tjänster med dem senaste fordonen, skräddarsydda lösningar och ett bemötande som genomsyrar professionalism och elegans.

Inga önskemål är för stora eller för små när det kommer till oss på Limogroup Sweden. Vi anser oss vara ett väldigt lyhört och förstående företag som alltid sätter våra kunder i första hand. Vi sätter hårda krav på oss själva för att vi alltid ska kunna uppfylla den här filosofin, och vi strävar alltid efter att detta ska uppmärksammas direkt från första kontakt till avslutat uppdrag med oss.

Vi utför alla tjänster som man kan komma att förvänta sig från ett typiskt transportföretag, fast mycket mer. Vår vision är att bygga långvarande och meningsfulla relationer med våra kunder, och just därför är det vitalt för oss att kunna erbjuda omfattande helhetslösningar för alla era transportbehov.

Limousine i Malmö med Fullservice

Vi är mycket mer än ett enkelt transportföretag. Vi har erfarenhet och medel för att ansvara över alla kringliggande uppgifter också, oavsett hur invecklat eller komplicerat det kan vara. Detta är för att du som vår kund ska ha en så bekvämlig upplevelse som möjligt genom att överlåta alla bekymmer till oss. Vi hjälper dig gladeligen med stora tillställningar genom att sköta all typ av organisering, logistik, planering och transport. Vi har bussar som har kapaciteten för att transportera upp till 70 personer på en och samma gång, med möjlighet att beställa förfriskningar under resan. Här kan du läsa mer om fordonen vi använder i våra dagliga verksamhet.

Som tidigare nämnt så har vi förmågorna att hantera mer invecklade uppdrag. Ett annat exempel på detta är långa affärsresor med flera stopp. Du kan lita på att vår styrningscentral med hjälp av våra erfarna medarbetare kommer att se till att du är var du behöver vara och när du behöver vara där. Vi övervakar din resa och anpassar oss utefter eventuella förseningar, vägarbeten eller dylikt för att se till att inga oönskade komplikationer skulle arta sig.

Givetvis så hjälper vi även till med lättare uppdrag likaväl. Detta kan vara saker så som taxi-tjänster, flygplatstransfers, sightseeing-turer och allt däremellan. Här kan du läsa mer djupgående på de tjänster vi erbjuder. Vi vill än en gång lägga vikt på att inga förfrågningar eller önskemål är för stora eller för små för oss. Tveka inte på att kontakta oss, vi är självsäkra på att vi kan hjälpa dig.

Hyra limousine Malmö pris

Ta din upplevelse i Malmö till en ny nivå med våra lyxiga limousinetjänster. Vi erbjuder en rad olika limousiner för alla typer av tillfällen och preferenser.

  • Business Class: Från 1000 kr – En utmärkt lösning för affärsresenärer eller för en elegant färd genom Malmös gator.
  • Business Van: Från 1200 kr – Idealiskt för större grupper som söker både utrymme och komfort under sin resa.
  • First Class: Från 1300 kr – För den som önskar den högsta nivån av lyx och exklusivitet.

Våra limousiner är utrustade med allt du behöver för en minnesvärd och bekväm resa. Oavsett om det gäller transport till affärsmöten, flygplatsen, eller en lyxig tur i Malmö, erbjuder vi en limousine som passar dina behov.

Boka din limousine nu och njut av en förstklassig resa i Malmö!

Samtliga av våra chaufförer och medarbetare talar flytande svenska och engelska. Ifall du råkar ha behov av en chaufför med ytterligare språkkunskaper så tveka då inte på att notera det i din bokning. All våra chaufförer har kompetens och certifiering inom avancerad bilkörning. Ytterligare så kan vi även erbjuda chaufförer med livvaktsutbildning och erfarenhet.

 

Lyxig limousineservice i Malmö

Det som driver vår verksamhet är ambitionen att leverera den lyxigaste limousineservicen i Malmö-området till ett konkurrenskraftigt pris. Vi utför alltid våra uppdrag med professionalism och diskretion, någonting som våra befintliga klienter uppskattar. All personal på Limogroup Sweden har skrivit under ett sekretessavtal, och som ett resultat av detta så kan vi garantera dig att inga personuppgifter eller information om dina resor kommer någonsin att hamna hos en tredje part.

Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder och erbjuder en tjänst som kan bäst beskrivas som professionellt, elegant och lyxigt.

Tveka inte på att höra av dig till oss, vi kan självsäkert säga att vi erbjuder en tjänst du inte glömmer inom kort. Du kan nå oss via telefon eller e-post, du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på den här sidan.

We are not a car company with chauffeurs, we are a chauffeur company with cars.

Welcome to the next level in life and travel!

 

 

Boka Limousine i Malmö hos Limo Group

Vill du boka limousine i Malmö så gör du det enkelt hos oss, Vi erbjuder dig möjligheten att boka online i vårt formulär. Du kan även boka din limousine genom att kontakta oss på telefon eller mail.

Du kan även kontakta oss för frågor kring din bokning eller specifika önskemål för din bokning med oss när du söker limousineservice i Malmö.

Tel:+46 85229 39 80
Email: info@limogroup.se

Boka Din Resa Nu