Limousine i Malmö

Limousine i Malmö

Limogroup Sweden

Välkommen till oss på Limogroup Sweden! Här stoltserar vi med att leverera det bästa inom limousiner i Malmö. Oavsett dina transportbehov så är vi självsäkra på att vi kan tillgodose dig. Vi utför våra tjänster med dem senaste fordonen, skräddarsydda lösningar och ett bemötande som genomsyrar professionalism och elegans.

Inga önskemål är för stora eller för små när det kommer till oss på Limogroup Sweden. Vi anser oss vara ett väldigt lyhört och förstående företag som alltid sätter våra kunder i första hand. Vi sätter hårda krav på oss själva för att vi alltid ska kunna uppfylla den här filosofin, och vi strävar alltid efter att detta ska uppmärksammas direkt från första kontakt till avslutat uppdrag med oss.

Vi utför alla tjänster som man kan komma att förvänta sig från ett typiskt transportföretag, fast mycket mer. Vår vision är att bygga långvarande och meningsfulla relationer med våra kunder, och just därför är det vitalt för oss att kunna erbjuda omfattande helhetslösningar för alla era transportbehov.

Boka eller hyr en limousine i Malmö

Om du har tankar om att hyra eller boka en limousine i Malmö, tveka då inte på att kontakta oss. Ifall du vill ha mer personlig hjälp när du bokar våra tjänster så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss genom telefon eller e-post, du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på den här sidan. Annars så erbjuder vi ett snabbt och enkelt bokningssystem här på vår hemsida. På grund av våra korta handläggningstider så kan våra kunder i Malmö boka våra tjänster bara en dag i förväg.

Vi är mycket mer än ett enkelt transportföretag. Vi har erfarenhet och medel för att ansvara över alla kringliggande uppgifter också, oavsett hur invecklat eller komplicerat det kan vara. Detta är för att du som vår kund ska ha en så bekvämlig upplevelse som möjligt genom att överlåta alla bekymmer till oss. Vi hjälper dig gladeligen med stora tillställningar genom att sköta all typ av organisering, logistik, planering och transport. Vi har bussar som har kapaciteten för att transportera upp till 70 personer på en och samma gång, med möjlighet att beställa förfriskningar under resan. Här kan du läsa mer om fordonen vi använder i våra dagliga verksamhet.

Som tidigare nämnt så har vi förmågorna att hantera mer invecklade uppdrag. Ett annat exempel på detta är långa affärsresor med flera stopp. Du kan lita på att vår styrningscentral med hjälp av våra erfarna medarbetare kommer att se till att du är var du behöver vara och när du behöver vara där. Vi övervakar din resa och anpassar oss utefter eventuella förseningar, vägarbeten eller dylikt för att se till att inga oönskade komplikationer skulle arta sig.

Givetvis så hjälper vi även till med lättare uppdrag likaväl. Detta kan vara saker så som taxi-tjänster, flygplatstransfers, sightseeing-turer och allt däremellan. Här kan du läsa mer djupgående på de tjänster vi erbjuder. Vi vill än en gång lägga vikt på att inga förfrågningar eller önskemål är för stora eller för små för oss. Tveka inte på att kontakta oss, vi är självsäkra på att vi kan hjälpa dig.

Pris för att hyra en limousine i Malmö

Vi på Limogroup Sweden har alltid strävat efter att leverera våra tjänster med en extremt tävlingsinriktad prislapp, utan att uppoffra en gnutta av kvalité på vägen för våra kunder i Malmö. På grund av hur vår verksamhet opererar så kan vi dessvärre inte ge ut en prisbild utan att ha fått en klarare uppfattning på hur exakt vi kan stå till tjänst. Två väldigt liknande tjänster kan variera väldigt mycket utefter flertals olika faktorer. Dessa faktorer är saker så som val av fordon, tid på dygnet, val av chaufför, utsträckning och hur lång tid vi kräver våra tjänster. Ifall du använder dig av vårt webbokningssystem så kommer vi att snabbt återkoppla till dig med en offert. Du är givetvis också varmt välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon för att få en snabb prisbild.

Vi stoltserar även med att kunna leverera våra tjänster med ett timpris istället för ett fastpris.

Detta är en perfekt lösning för dig som kanske inte har en exakt uppfattning på hur länge eller till vilken utsträckning du kommer behöva använda dig av våra tjänster. Timpriset kommer att bli uträknat efter samma faktorer så som fastpriset.

Samtliga av våra chaufförer och medarbetare talar flytande svenska och engelska. Ifall du råkar ha behov av en chaufför med ytterligare språkkunskaper så tveka då inte på att notera det i din bokning. All våra chaufförer har kompetens och certifiering inom avancerad bilkörning. Ytterligare så kan vi även erbjuda chaufförer med livvaktsutbildning och erfarenhet.

 

Lyxig limousineservice i Malmö

Det som driver vår verksamhet är ambitionen att leverera den lyxigaste limousineservicen i Malmö-området till ett konkurrenskraftigt pris. Vi utför alltid våra uppdrag med professionalism och diskretion, någonting som våra befintliga klienter uppskattar. All personal på Limogroup Sweden har skrivit under ett sekretessavtal, och som ett resultat av detta så kan vi garantera dig att inga personuppgifter eller information om dina resor kommer någonsin att hamna hos en tredje part.

Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder och erbjuder en tjänst som kan bäst beskrivas som professionellt, elegant och lyxigt.

Tveka inte på att höra av dig till oss, vi kan självsäkert säga att vi erbjuder en tjänst du inte glömmer inom kort. Du kan nå oss via telefon eller e-post, du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på den här sidan.

We are not a car company with chauffeurs, we are a chauffeur company with cars.

Welcome to the next level in life and travel!

 

Boka Din Resa Nu