Privatchaufför i Göteborg

Privatchaufför i Göteborg

Limogroup Sweden

Går du i tankarna om att anlita en privatchaufför i Göteborg? Vi på Limogroup Sweden har precis vad du är ute efter. Vi tillhandahåller branschens bästa privatchaufförer som utför sina uppdrag ackompanjerat med de senaste fordonen. Vi finns här för att hjälpa dig att ta nästa steg i transport och att leverera skräddarsydda lösningar med en service i världsklass. Välkommen!

Våra privatchaufförer är mycket mer än bara uppklädda bilförare. Vi går alltid den extra milen för våra kunder i enlighet med vår ambition att bygga långvarande och meningsfulla relationer med våra klienter. Just därför är det vitalt för oss att kunna leverera heltäckande individanpassade lösningar med vårt breda sortiment av tjänster. Samtliga av våra chaufförer och medarbetare har blivit noggrant i enlighet med dem här filosofierna samt deras erfarenhet inom branschen.

Inga önskemål eller förfrågningar är varken för små eller för stora för oss. Vi stoltserar med att vara ett oerhört lyhört företag som alltid tänker på sina kunder i första hand. Tveka inte på att kontakta oss, vi levererar den tjänst som du förtjänar.

Boka eller hyr en privatchaufför i Göteborg

Boka eller hyr din egna privatchaufför i Göteborg idag. Undvik att oroa dig över taxametern vid rödljuset eller att trängas i kommunaltrafiken. Vi erbjuder den komfort och elegans som du förtjänar. Vi erbjuder ett smidigt online bokningssystem direkt här på vår hemsida. Efter bara ett par enkla steg och ett fåtal minuter av din tid så kan du ha din egna privatchaufför väntandes på dig bara en dag efteråt. Ifall du istället vill ha mer personlig assistans så är du självfallet välkommen att ta kontakt med oss via telefon eller e-post. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på den här sidan.

Göteborg är en oerhört vacker och unik stad. Tillåt en av våra privatchaufförer att ge dig en vägledd sightseeing-tur genom västkusts staden, du kommer inte att ångra dig. Våra diskreta och professionella fordon ger dig dem bästa förutsättningarna för att njuta av det bästa som Göteborg har att erbjuda. Vi erbjuder ett multum av olika tjänster som tidigare nämnt. Du kan läsa mer om våra tjänster på dess respektive sida.

Vi tar oss även gladeligen an svårare och mer tidskrävande uppdrag. Ett exempel på detta är långa och intensiva affärsresor. Vår privatchaufför ackompanjerar dig på din resa och ser till att du är där du behöver vara, när du behöver vara där. Vår styrningscentral bevakar din resa, detta tillåter oss att anpassa oss snabbt ifall någonting oförutsägbart skulle inträffa. Detta kan vara saker så som vägarbeten, förseningar och dylikt. Du kan vila lugnt när du lägger över ansvaret till oss.

Vi hjälper dig även med event och andra tillställningar. Vår personal med deras mångåriga erfarenhet kommer att hantera logistiken, planering och organisering så att du kan fokusera på det du behöver fokusera på. Vi har möjlighet att transportera upp till 70 personer i ett och samma fordon. Du kan läsa mer om de fordon på dess respektive sida.

Naturligtvis så hjälper vi även till med enklare uppdrag. Detta inkluderar men är inte begränsat till: taxi-tjänster, flygplatstransfers, sightseeing-turer med mera.

Pris för att hyra en privatchaufför i Göteborg

Vår ambition är att kunna erbjuda Göteborgs bästa privatchaufförer enda sedan vår begynnelse. Det är oerhört viktigt för oss att kunna leva upp till detta för en rättvis och tävlingsinriktad prislapp, utan att uppoffra en gnutta av kvalitén längst vägen. Det finns ett flertals olika faktorer och variabler involverat i att räkna ut kostnaden för våra tjänster, och därför kan vi inte utgå med en prisbild förens vi har fått en klarare inblick i hur exakt vi kan stå till tjänst. Du är varmt välkommen att ta kontakt med en av våra medarbetare via telefon eller e-post för att få en uppfattning om kostnaden. Ifall du istället har valt att använda dig av vårt online (bokning, länk:bokning) så kommer vi att återkomma till dig så snart som möjligt med en prisbild.

Alla våra chaufförer talar flytande engelska och svenska. Mer än så besitter dem även ett starkt lokalsinne och en utmärkt kunskap inom Göteborgs lokala landmärken på grund av deras mångåriga erfarenhet inom branschen. Vi kan tillgodose dig med chaufförer med ytterligare språkkunskaper ifall det skulle vara aktuellt. Det finns även möjlighet att boka en privatchaufför med livvaktsutbildning. Var vänlig och notera dessa saker vid bokningstillfälle ifall det är något du är i behov av.

Du är även välkommen att boka våra tjänster för ett timpris istället för ett fastpris. Detta är en utmärkt lösning för dig som inte vet i förväg till exakt vilken utsträckning du kommer behöva använda dig av våra tjänster.

Lyxig privatchaufför i Göteborg

Ta nästa steg inom transport idag och anlita en av våra lyxiga privatchaufförer i Göteborg. Du har kommit till helt rätt plats ifall du är ute efter en anpassningsbar tjänst som alltid är presenterat anständigt och diskret. Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder och vi kan självsäkert yttra oss med att vi tillhandahåller de bästa privatchaufförerna i Göteborg.

Vi tar din integritet och privatliv på största allvar. Samtliga av våra medarbetare har signerat ett sekretessavtal så att du kan vila lugnt med att inga uppgifter om varken dig själv eller dina resor någonsin kommer hamna hos en tredje part.

Tveka inte på att kontakta oss, i gengäld så kan vi garantera dig en exklusiv upplevelse som genomsyrar lyx, elegans och klass. Vi ser fram emot att få höra från just dig!

We are not a car company with chauffeurs, we are a chauffeur company with cars.

Welcome to the next level in life and travel!

 

Boka Din Resa Nu