Privatchaufför i Stockholm

Privatchaufför i Stockholm

Limogroup Sweden

Vi på Limogroup Sweden hjälper dig att hitta din privatchaufför i Stockholm. Vi utför våra uppdrag med de senaste modellerna av fordon, skräddarsydda lösningar anpassade efter dig som individ och har ett kundbemötande med en känsla av exklusivitet och lyx som du inte hittar någon annanstans. Vi finns här för att tillgodose er och ge er en oförglömlig upplevelse, oavsett vilken typ av transportbehov ni besitter när du hyr privatchaufför hos oss i Stockholm.

Våra privatchaufförer utför alla tjänster man kan förvänta sig av en vanlig transportbyrå, samt mycket mer. Vår drivkraft ligger i att göra vårt bästa för att bygga långvarande och betydelsefulla relationer med våra klienter. För att verkliga den här ambitionen så är det vitalt att vi ska kunna erbjuda helhetslösningar och att få våra klienter att känna sig trygga hos oss. I linje med detta så vill vi även lägga vikt i att vi alltid är bemötande till alla typer av frågeställningar och önskemål. Vi erbjuder ett väldigt brett och flexibelt sortiment av tjänster och just därför uppmuntrar vi er starkt att ta kontakt med oss. Vi är övertygade om att vi har den bästa chauffören i Stockholm för er!.

Hyra Bil med Chaufför i Stockholm

Ge vardagen en känsla av lyx och boka eller hyr en bil med privatchaufför i Stockholm idag. Undvik att vänta på indiskreta taxis eller frustrerande kommunala transporter, ta kontakt med oss så får du en resa som du förtjänar.

Vi tillhandahåller ett snabbt och smidigt bokningssystem, direkt på våran hemsida. Efter bara ett par steg och några minuter av din tid så kan du ha din egna privata förare väntandes på dig, vi anpassar oss snabbt och tillhandahåller den upplevelse du söker med bara en dag notis. Du är naturligtvis välkommen att ringa eller maila oss vid frågor eller för personlig hjälp med din bokning. Här kan du kontakta oss

Vårt uppdrag när du hyr våra chaufförer i Stockholm

Stockholm är en antik stad med väldigt mycket att se. Låt en av våra privatchaufförer ta dig på en oförglömlig resa i vår vackra stad med de bästa förutsättningarna för bekvämlighet. Vi erbjuder sightseeing-turer som vägleder dig och visar dig allt som finns att se i en av våra lyxiga fordon. Detta är bara en av många tjänster vi erbjuder.

Vi tar gladeligen på oss svårare uppdrag likväl. Vi har mångårig erfarenhet i att anordna event och andra tillställningar. Vår styrningscentral och våra talangfulla medarbetare kommer att sköta all planering, organisering och logistik. Detta tillåter dig att överlåta all huvudvärk och stress till oss så att du kan fokusera på att njuta av ditt speciella tillfälle. Vi har möjlighet att transportera upp till 58 personer i ett och samma fordon, med förfriskningar tillgängliga vid din förfrågan. Här kan du läsa mer om dem fordon vi använder i vår verksamhet.

Vi har även möjlighet att ansvara för längre affärsresor. Din privatchaufför kommer att se till att du är där du behöver vara, när du behöver vara det utan kompromisser eller förseningar.

Detta är bara en kort inblick i allting vi gör i vår verksamhet.

PRIS FÖR ATT HYRA EN PRIVATCHAUFFÖR I STOCKHOLM

Vi har alltid strävat efter att kunna tillhandahålla de bästa privatchaufförerna i Stockholm för en konkurrenskraftig prislapp. På grund av naturen av vår verksamhet så kan vi inte utgå med en prisbild utan att ha fått en tydligare uppfattning om exakt hur vi kan hjälpa dig. Vi uppmanar dig att ta kontakt med oss så kommer en av våra medarbetare att hjälpa dig och ge dig en offert. Ifall du väljer att boka genom vår hemsida så kommer vi att återkomma till dig inom kort med ett pris.

Våra privatchaufförer kan också bli bokade för ett timpris. Detta är väldigt smidigt för dig som kanske inte är säker på vilken utsträckning du kommer behöva använda dig av våra tjänster. Timpriset blir uträknat utefter samma faktorer som våra fastpriser. Detta inkluderar men är inte begränsat till; val av fordon, val av chaufför, distans, tid, extra tjänster med mera.

Alla av våra medarbetare talar flytande engelska och svenska. Vi kan även anordna en chaufför med ytterligare språkkunskaper, ifall detta är ett behov så var vänlig och notera det vid bokning. Samtliga chaufförer är utbildade och certifierade i avancerad bilkörning, dem har även ett väldigt starkt lokalsinne på grund av deras långa erfarenhet inom branschen. Vid behov så har vi även möjlighet att tillhandahålla chaufförer med livvaktsutbildning.

PERSONLIG CHAUFFÖR I STOCKHOLM FÖR KOMFORT OCH LYX

Ta nästa steg i transport och anlita en av våra privatchaufförer idag. Den komfort och lyx du upplever kontra en vanlig taxiresa kan inte jämföras. Vi går alltid den extra milen för våra kunder och erbjuder en service av den högsta klassen med dem bästa bilarna. Vi stoltserar med att vi tillhandahåller dem bästa, exklusivaste och lyxigaste privatchaufförerna i Stockholm.

Vi tar din diskretion på allra största allvar. Du kan vila säkert när du använder dig av våra tjänster eftersom att alla våra medarbetare har skrivit under ett sekretessavtal som försäkrar dig att ingen information om dig eller dina resor hos oss kommer någonsin att bli avslöjat till en tredje part.

Hos oss hittar du en tjänst som genomsyrar elegans och klass. Tveka inte på att ta kontakt med oss, vi garanterar dig en upplevelse du inte glömmer inom kort i gengäld. Vi ser fram emot att få höra från just dig.

We are not a car company with chauffeurs, we are a chauffeur company with cars.

Welcome to the next level in life and travel!

 

Boka Din Resa Nu