OM OSS

We are not a car company with chauffeurs, we are a chauffeur company with cars

Welcome to the next level in life and travel!

Vi på LimoGroup Sweden erbjuder dig det bästa inom limousineservice med professionella och tillmötesgående chaufförer. Hos oss hittar du dem senaste modellerna av fordon, skräddarsydda lösningar för alla behov och en service med en känsla av lyx och exklusivitet som du inte hittar någon annanstans. Välkommen!

Oavsett vad det är ni skulle behöva hjälp med inom transport så finns vi här för att hitta en lösning till er. Alla chaufförer talar flytande svenska och engelska. Ifall du är vid behov av en chaufför med ytterligare språkkunskaper ta då kontakt med oss så hjälper vi dig. Vi gör alltid det lilla extra för att resan ska vara en njutbar och smidig upplevelse.

Vi har en trafikledning som opererar 24/7 som tillåter oss att alltid kunna bemöta dig som kund oavsett tid på dygnet. Vi övervakar ditt flyg genom en flygradar för att kunna säkerställa att vi alltid finns redo att plocka upp dig när du anländer. Det är även härifrån vi planerar och arrangerar längre resor för att din resa ska vara så effektiv och smidig som möjligt.

Våra förare är certifierade inom avancerad bilkörning. Samtliga chaufförer går även på regelbundna kurser på trafikskola och hos andra utbildare för att hålla sig uppdaterade och att fortsätta att utvecklas. Din säkerhet är vår högsta prioritet, och därför är våra förare även utbildade inom defensiv bilkörning, undvikande manövrering och bostadssäkerhet. Dessutom är våra fordon alltid väl utrustade med säkra däck och teknik för din säkerhet och diskretion.Vid behov kan vi även erbjuda chaufförer med livvaktsutbildning.

Din diskretion är också en av våra yttersta prioriteringar. All personal inblandad i vår verksamhet har skrivit på ett sekretessavtal, och därefter kan vi garantera att vi aldrig avslöjar information om dig eller dina resor till tredje parter.

Ifall du har fler frågor så får du jättegärna ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter längre ner på sidan. Vi ser fram emot att få höra från just dig!

BOKA DIN RESA MED LIMOGROUP

Föraren står redo innan angiven upphämtningstid, förarna ser till att du kommer fram smidigt och bekvämt.
Alla våra förare är engelsktalande och diskreta

 

VAR VILL DU ÅKA IDAG?

 

  KONTAKT

  Telefon

  Du når oss på
  +46 85229 39 80

  Adress

  Limogroup Sweden
  Linnégatan 52
  114 54 Stockholm

   Kontakta oss direkt